Ruilen en geld terug?

Hoe werkt het? Simpel, bij de zending zit een retourformulier met alle details. Vul dat in en stuur het met de zending mee terug of neem het mee naar de winkel als je komt ruilen/terugbrengen. Ruilen/retourneren moet binnen 7 dagen na levering per e-mail of telefonisch worden doorgegeven.

Gebruik de originele transportverpakking of zorg voor een goede omverpakking, tape de doos stevig dicht en stuur de artikelen liefst direct, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst terug aan ons.

Let op, retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Als het factuurbedrag hoog is, dan adviseren we je hiertegen te verzekeren. Natuurlijk kan je de spullen ook zelf terugbrengen naar één van onze winkels, dat is dan misschien nog beter. Aan jou de keus!

Artikelen mogen thuis gepast worden, niet worden gedragen, alle originele labels moeten er nog aan zitten. Gebruikerssporen en/of beschadigingen kunnen ertoe leiden dat de retournering niet door ons wordt geaccepteerd.

Vanwege hygiëne voorschriften is het niet mogelijk om beauty producten te retourneren.

Binnen 5 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen wordt het geld teruggestort op je rekening. Wordt de complete bestelling geretourneerd dan vergoedt Art & Casey de kosten van de heenzending.