Paskamerreservering

Daar wij ook fysieke winkels hebben en houden van persoonlijk contact en advies, hebben wij voor onze klanten een speciale service in het leven geroepen. Klanten die artikelen uit de webwinkel liever eerst passen in één van onze winkels, kunnen deze artikelen toevoegen aan hun paskamer. Dit werkt bijna hetzelfde als een winkelmandje, met het verschil dat u uw lijstje online zet, via een mail het ons laat weten en niet vooraf betaalt. Wij nemen daarna contact op, zorgen ervoor dat de geselecteerde artikelen aan de juiste winkel worden geleverd en voor u klaarstaan om te passen. Dit is een kosteloze service en u rekent, als de artikelen u bevallen, daarna gewoon in de winkel af (pin, contant of credit card). Als u het leuk vindt, completeren wij de items die u heeft geselecteerd vrijblijvend tot complete outfits.

Het werkt heel simpel:
Login in de webwinkel. Klik een artikel aan in de webwinkel inclusief de gewenste maat en klik op " VOEG TOE AAN JE PASKAMER". Klik eventueel nog andere kledingstukken die je zou willen passen naar je paskamer. Als je klaar bent kun je ons via een mail naar je paskamer laten kijken. Mail naar de winkel waar je zou willen gaan passen. Je krijgt niet direct een bevestiging, we gaan eerst je items verzamelen.
 
Rotterdam               paskamerrotterdam@artencasey.nl
Delft     paskamerdelft@artencasey.nl
Den Haag     paskamerdenhaag@artencasey.nl
Gouda     paskamergouda@artencasey.nl
Leiden     paskamerleiden@artencasey.nl
Haarlem     paskamerhaarlem@artencasey.nl


Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde artikelen aan de juiste winkel worden geleverd en nemen contact per mail of telefoon contact met je op zodra alles binnen is. Advies, koffie/thee en gezelligheid is gratis, je betaalt alleen als je de artikelen ook echt wilt hebben.