Paskamerreservering

Daar wij ook fysieke winkels hebben en houden van persoonlijk contact en advies, hebben wij voor onze klanten een speciale service in het leven geroepen. Klanten die artikelen uit de webwinkel liever eerst passen in één van onze winkels, kunnen deze artikelen toevoegen aan hun paskamer. Dit werkt bijna hetzelfde als een winkelmandje, met het verschil dat u uw lijstje online zet, via een mail laat  weten en niet vooraf betaalt. Wij nemen daarna contact op, zorgen ervoor dat de geselecteerde artikelen aan de juiste winkel worden geleverd en voor u klaarstaan om te passen. Dit is een kosteloze service en u rekent, als de artikelen u bevallen, daarna gewoon in de winkel af (pin, contant of credit card). Als u het leuk vindt, completeren wij de items die u heeft geselecteerd vrijblijvend tot complete outfits.

LET OP! Je paskamer organiseren kost tijd. Reken erop dat het een week kan duren voor we alles compleet klaar hebben hangen voor je paskamer.


Hoe werkt dat precies?
Zodra je een account hebt aangemaakt, heb je ook de mogelijkheid om producten in één van onze winkelpaskamers te plaatsen. Gewoon artikelen aanklikken in de webwinkel inclusief de gewenste maat en als je klaar bent, kies je onderaan het formulier de winkel waar je wilt komen passen en klik op verzenden. Je krijgt de eerstvolgende werkdag van ons een bevestigingsmail. Je krijgt dus geen automatische bevestigingsmail.

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn bekijk dan het volgende filmpje:
Het werkt heel simpel:
Maak een persoonlijke account aan in de webwinkel (login). Daarna gewoon artikelen aanklikken in de webwinkel inclusief de gewenste maat en als je klaar bent ga je naar de paskamer en geef je onderin aan in welke winkel je wilt komen passen. Wanneer het niet lukt deze te versturen, stuur je ons een mail naar één van de volgende adressen
paskamerdenhaag@artencasey.nl
paskamerdelft@artencasey.nl
paskamerleiden@artencasey.nl
paskamergouda@artencasey.nl
paskamerhaarlem@artencasey.nlSoms duurt het een week om alle artikelen voor je in de juiste winkel te krijgen, maar zodra alle artikelen voor je klaar hangen, krijg je van ons een telefoonje of mailtje om te komen passen. Advies, koffie/thee en gezelligheid is gratis, je betaalt alleen als je de artikelen ook echt wilt hebben.

We verzoeken je vriendelijk circa maximaal 10 stuks in je paskamer te hangen.