Paskamerreservering

Daar wij ook fysieke winkels hebben en houden van persoonlijk contact en advies, hebben wij voor onze klanten een speciale service in het leven geroepen. Klanten die artikelen uit de webwinkel liever eerst passen in één van onze winkels, kunnen deze artikelen toevoegen aan hun paskamerwenslijst. Dit werkt hetzelfde als een winkelmandje, met het verschil dat u uw lijstje aan ons mailt en niet vooraf betaalt. Wij nemen daarna contact op, zorgen ervoor dat de geselecteerde artikelen aan de juiste winkel worden geleverd en voor u klaarstaan om te passen. Dit is een kosteloze service en u rekent, als de artikelen u bevallen, daarna gewoon in de winkel af (pin, contant of credit card). Als u het leuk vindt, completeren wij de items die u heeft geselecteerd vrijblijvend tot complete outfits.

Het werkt heel simpel:
Maak een persoonlijke account aan in de webwinkel (login). Daarna gewoon artikelen aanklikken in de webwinkel inclusief de gewenste maat en als je klaar bent, stuur je ons een mail naar één van de volgende adressen
paskamerdenhaag@artencasey.nl
paskamerdelft@artencasey.nl
paskamerleiden@artencasey.nl
paskamerrotterdam@artencasey.nl
paskamergouda@artencasey.nl
paskamerhaarlem@artencasey.nl

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde artikelen aan de juiste winkel worden geleverd en nemen contact per mail of telefoon contact met je op zodra alles binnen is. Advies, koffie/thee en gezelligheid is gratis, je betaalt alleen als je de artikelen ook echt wilt hebben.