Over ons

Hallo!
 
Wij zijn Art & Casey, we hebben verschillende winkels in de randstad en nu dus ook een webwinkel. Als je niet van standaard houdt, zoals wij, hebben we veel leuke mode, design, vintage en interieurartikelen voor je. Veel importeren we zelf , vaak kleine en aparte labels, misschien ken je ze niet, maar ze zijn superleuk, betaalbaar en eigenzinnig. We houden van mooie materialen, aparte details, eerlijk, ambachtelijk, kleinschalig, vintage en goede pasvormen, ook als je geen maatje 36 hebt. Lammetjes horen in de wei. Kiloknallers bij Oud en Nieuw, chai latte geprobeerd maar vinden we vies, superfoods is voor Superman, oftewel we zijn goed bezig en toch Hollands nuchter.
 

Vaste klanten (dus effe inloggen en een account aanmaken) kunnen ook artikelen reserveren in de webwinkel en deze dan komen passen in één van de winkels.  Krijg je meteen advies, (koffie, thee en een barrage/tomeloze brei aan welgemeende complimenten) oftewel je koopt je alleen als het je ook echt leuk staat en past.

Kijk lekker rond, bestel wat als je het leuk vind of kom langs in één van onze winkels. Maar let op! Niet alle stijlen die je in de webwinkel ziet, tref je in alle winkels aan. Want zowel de sfeer, het assortiment en onze selectie verschillen per winkel. Bovendien voegen we continue nieuwe items toe, dus er valt altijd veel bij ons te ontdekken.

Veel plezier en tot ziens!

Nicolette, Marc en het hele Art & Casey team.
 

 
Art & Casey V.o.F.            Tel.nummer:   +31 (0)10 3027083 KvK-nummer:           24198172
Weg en bos 80 E-mailadres:  webwinkel@artencasey.nl BTW-nummer:         NL 818974849B01
2661 GZ Bergschenhoek   Bank-nummer:         NL26 INGB 000 4073164