Gratis geld voor bezoekers

Ja, dat wil je wel lezen, hè!? Hieronder dus wat info over de speciale features van onze webwinkel. 

Special features webwinkel
Naast de gebruikelijk zoekmethodes op producttype, jurken, broeken, merk, maat en kleur, hebben we een paar leuke extra mogelijkheden gerealiseerd in onze webwinkel.

Zoeken op stijlen
Als je op zoek bent naar b.v. een feestjurk, een zakelijke outfit of ecologische kleding, dan kan je ook hier op selecteren. Ga hiervoor naar de homepage, klik op kleding en scroll down naar beneden voor deze categorieën.

Zoeken op maat
Omdat we merken uit heel Europa voeren en er veel verschillende maatbogen zijn, hebben wij  alles teruggebracht naar een standaard XS-S-M-L-XL-XXL maatboog. Dat is makkelijk zoeken. Als  je wilt weten wat de maat is zoals die in het kledingstuk staat, klik dan door naar het artikel in kwestie en dan vind je in de detailomschrijving de originele maat terug.

Paskamerreserveringen
Daar wij ook fysieke winkels hebben en houden van persoonlijk contact en advies, hebben wij voor onze klanten een speciale service in het leven geroepen. Klanten die artikelen uit de webwinkel liever eerst passen in één van onze winkels, kunnen deze artikelen toevoegen aan hun paskamerwenslijst. Dit werkt hetzelfde als een winkelmandje, met het verschil dat u uw lijstje aan ons mailt en niet vooraf betaalt. Wij nemen daarna contact op, zorgen ervoor dat de geselecteerde artikelen aan de juiste winkel worden geleverd en voor u klaarstaan om te passen. Dit is een kosteloze service en u rekent, als de artikelen u bevallen, daarna gewoon in de winkel af (pin, contant of credit card). Als u het leuk vindt, completeren wij de items die u heeft geselecteerd vrijblijvend tot complete outfits.

Het werkt heel simpel:
Maak een persoonlijke account aan in de webwinkel (login). Daarna gewoon artikelen aanklikken in de webwinkel inclusief de gewenste maat en als je klaar bent, stuur je ons een mail naar één van de volgende adressen
paskamerdenhaag@artencasey.nl
paskamerdelft@artencasey.nl
paskamerleiden@artencasey.nl
paskamergouda@artencasey.nl
paskamerhaarlem@artencasey.nl

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde artikelen aan de juiste winkel worden geleverd en nemen contact met je op zodra alles binnen is. Advies, koffie/thee en gezelligheid is gratis, je betaalt alleen als je de artikelen ook echt wilt hebben.