styling blog

23 september 2015 - HET DUIVELSE DILEMMA VAN DE DAMES MET DE RONDE HEUPEN EN DE VOLLERE BOEZEM.
 

Oftewel, hoe omschrijf je dat een bepaald type jurk geweldig is voor een zeker lichaamstype? De aandachtige en geduldige lezer wordt in deze verhandeling over een levensgevaarlijk hobbelig bergpad geleid met meteen aan de linkerzijde de gapende kloof der onvrede met ver in de diepte het in brokstukken uiteengevallen, besmeurde en beschimpte standbeeld van de boodschapper. Iets verderop aan de rechterzijde passeren we dan de ziedende afgrond van de ontkenning die we oversteken via een half vergane houtje touwtje hangbrug.  In het geval dat we dit overleven,  moeten we ons daarna een weg zien te banen door het oerwoud van taalkundige blunders met de zompige poelen van conceptuele misverstanden. Daarna pauzeren we voor een snelle lunch in het restaurant der smaakverschillen om dan uiteindelijk door de ronde, weldadige, en zacht glooiende heuvelen der heerlijkheid thuis te komen in de vallei der koningen.
 
Dames, het glas is halfvol. Rubens had gelijk, Marylin Monroe is de ultieme vrouw (maatje 42 zeker). Daar waar uw nederige reisgids in de webwinkel schrijft, deze jurk is bijzonder geschikt voor dames met ronde heupen en stevige boezem duiden wij op een jurk die de ronde vrouwelijke vormen eer aandoet (alle mannen staan nu op en klappen uitgelaten, joelen en gooien de baby’s in de lucht) en tegelijkertijd voldoende ruimte in zich heeft om de meeste curves & handles met de mantel der liefde te bedekken (alle vrouwen klappen nu en gooien hun man bij het vuil).
 
U bent er nog?! Rubensvrouwen? Afgeschoten. Peerfiguur? Neergesabeld! Dames met een maatje meer? Verdronken! Een kilootje te veel? In koele bloede omgebracht! Love handles? Eerst gewurgd, daarna opgehangen, overgoten met benzine en verbrand. Zadeltassen? Doodgestoken met een lepel (‘because it hurts more!’).
 
U bent er nog steeds? Gelukkig maar, maar wij zijn even weg. Op zoek naar meer jurken voor onze dames met de ronde heupen en de vollere boezem. Tot snel!