eco blog

14 Mei 2016 - World Fair Trade Day 

In de week van 7-14 mei 2016 heeft Art & Casey een speciale shop-in-shop ingericht in onze winkel in Delft met alleen maar ecologische en fair trade merken. Merken als Komodo, People Tree, Mademoiselle Yeye, Skunk Funk, El Naturalista.
 
Op zaterdag 14 mei tijdens World Fair Trade Day kunnen onze klanten genieten van ecologische bietenburgers en fair trade koffie. En draaien we natuurlijk de hele dag eighties vinyl want dat is helemaal ons ding, Duran Duran, Simple Minds, Tears for Fears,  je weet wel. Ethisch is zo eighties!
 

23 september 2015 - ECO + FAIR TRADE FILOSOFIEArt & Casey heeft een behoorlijk aantal ecologische en fair trade merken in de collectie. Omdat ze superleuke kleding hebben. En eigenlijk heel betaalbaar zijn. We worden er gewoon blij van.

Dat zou genoeg kunnen zijn, maar we vinden het zo zielig en een beetje oneerlijk voor al die merken als we ze verkopen zonder ze ook maar een beetje credit en aandacht te geven voor alle moeite die ze hebben gedaan om een betere wereld te realiseren. Jij vindt het toch ook niet leuk als je na uren zwoegen in de keuken ziet dat je tafelgenoten de boel in 3 minuten naar binnen schrokken om daarna meteen uit te gaan buiken voor de televisie? Nou dan! Dus gaan we de komende maanden in deze blog de loftrompet laten schallen voor onze eco en fair trade merken.

En als jullie dan gewoon die leuke spullen blijven kopen, wordt de wereld niet alleen een klein stukje mooier, maar ook beter. O ja, voor onze eco en fair trade filosofie verwijzen wij graag naar de onderstaande uitspraak van onze chief sustainabillity manager.