city blog

2 april 2016 -  LEVENDE ETALAGEDAG DELFT


 

23 oktober 2015 -  BURGER BAR UTRECHTOverdag goed bezig geweest met een quioia salade van de Appie. Je maakt deel uit van de nieuwe wereld, onderdeel van de nieuwe generatie bewuste consumenten die niet klakkeloos alles maar naar binnen schuift. Hoogwaardige voedingsvezels, vegeratisch, je voelt je een beter mens worden met elke hap. Bovendien echt lekker en met 35% korting wat wil je nog meer? En dan 's avonds even snel wat eten in Utrecht. Burgertje, bijna 300 gram puur iers vlees voor slechts Euro 5,95. Echt lekker, vers gemaakt. Piepklein tentje en helemaal afgeladen vol met hipsters en jongeren. Leuk. Voel me weer helemaal één met de tijdgeest. 

Da's de ellende met de tijdgeest, hij is er wel, maar je kan hem niet zien, maar soms heb ik het vermoeden dat er niet één is, maar meerdere en dat ze het echt niet eens met elkaar zijn. Doet verder niets af de salade en de burger trouwens. Die hadden eerst wat discussie met elkaar, maar kwamen er uiteindelijk prima uit met elkaar.  
 

2 oktober 2015 - ALL DRESSED UP BUT NO TIME TO GO

En toen werd het alweer oktober en langzamerhand sloeg de realiteitszin toe. Uw geliefde tekstschrijver holt al maanden verdwaasd achter het losgeslagen racepaard aan met de illustere naam  ‘’Arretezmondejeveuxdebarquer’ hetgeen in het Frans zoveel betekent als ‘we doen er even een webwinkel bij’ en komt langzamerhand tot het besef dat ondernemerschap moeilijk samengaat met een bloeiend cultureel privé-leven . Geen burata op een ciabatta, geen dromerige zonsondergangen en lome zomerzondagen, werken kreng!
 
Daar heeft u als oplettende lezer natuurlijk geen boodschap aan. U wilt genieten, nu meteen en keihard. U grijpt het leven bij de strot en knijpt daar elke druppel plezier uit. U bent nietsontziend en meedogenloos. Een pure levenskunstenaar. Wat is er de vestigingssteden van Art & Casey te doen! Feed me! En natuurlijk wilt u uw eigen ervaringen delen, want waar doe je anders al die moeite anders voor? Dus zaten we te denken, komt dat eigenlijk even mooi uit.
 
Stuur uw beste, mooiste en lekkerste stadservaringen uit ‘onze’ vestigingssteden (dus Rdam, Delft, Den Haag, Leiden, Gouda en Utrecht)  in tekst en/of beeldvorm, en elke maand kiezen wij de mooiste verhalen uit die wij zullen plaatsen in onze city blog. Uw beloning, eeuwige roem, bewondering alom en een aardigheidje uit onze collectie. 
 
Zo, de bal ligt aan uw kant. Kunnen wij weer achter dat paard aan. Yihaw, cowboy!
 

23 september 2015 - EVENEMENTENPROGRAMMA VESTIGINGSSTEDENZou het niet prachtig zijn als wij elk seizoen een sprankelend stuk zouden schrijven over de leukste evenementen die georganiseerd worden in de steden waar we gevestigd zijn? Over hippe, culturele hotspots, schattige kleine rustoases en vergezichten, lunches van rustieke steenoven gebakken ciabatta’s met smeuïge burata, zonovergoten tomatensalsa en handgefilterde olijfolie.

Dacht het wel.

Dus dat gaan we doen.