Winactie november

  
De volgende winnaars zijn getrokken:
 
Beste Karen, Yvonne, Laurie, Angelina, Margriet, Jeannette, Marjoleine, Jeannette, Karien, Joke, Willeke, Sandy, Linda, Ineke, Hermien, Olga, Marijke, Corina, Diny, Helen, B, Annemarie, Marieke, Gea, Meike,
 
We hebben leuk nieuws! Je bent volgende week met een tweede gast van jouw keuze uitgenodigd als één van de VIPS* van Art & Casey tijdens de besloten avond-opening van de Kunsthal op woensdag 22 november. Wereldwijd zijn er 200 genodigden voor deze éénmalige avondopening, dus die 7,5 miljard wereldburgers die niet zijn uitgenodigd hebben het nakijken. Nu nooit meer klagen dat je leven niet speciaal is, volgende week woensdag ligt de wereld aan je voeten.
 
*VIPS= Very Important Person eating Soup
 
 
Lieve verliezer,
 
Wat een pech dat je deze keer niet gewonnen hebt. Als troost kunnen we je alvast verklappen dat we voor de winnaars 2 hele vieze soepen gaan maken, de één met knollen en rapen en de ander met zuring of zoiets. En je weet toch, die Art van me, dat is weliswaar een heuse mode-goeroe met het lichaam van een 21 jarige Griekse god en een golvende haardos waar je op kan surfen, maar in de keuken is het echt een hopeloos geval. En de Kunsthal, da’s ook echt niet zoveel soeps hoor. Als je echt iets leuks wilt zien, moet je gewoon naar onze winkel komen. En dan ga je daarna heerlijk eten bij de morsige Italiaan bij ons om de hoek, die heeft weliswaar een bierbuik en een vies shirt aan, maar in de keuken kookt hij de sterren van de hemel. Ja, Rotterdam heeft ’t allemaal.
 
Liefs,
 
Casey
www.artencasey.nl
Weg en Bos 80
2661 GZ  Bergschenhoek
Nederland
E-mail: webwinkel@artencasey.nl
Tel: 010 3027083