25 jaar ART & CASEY

Art & Casey begon in 1992 als een droom en werd uitgedrukt in een woordspeling en een gedicht. Een Rotterdamse winkel/galerie in sieraden en accessoires van Nederlandse ontwerpers. We verkochten prachtige sieraden, fantastische hoeden en spannende tassen.

ART is kunst
Wat is kunst
In een doosje
Nee
Op je lichaam
Het is mooi
Volgens CASEY


25 jaar later is er in essentie eigenlijk niet zoveel veranderd. Dromen doen we nog steeds. Gekke woordspelingen maken ook. En nog steeds houden we van mooie dingen op je lichaam. All things nice. Jeeemig! Art & Casey 25 jaar. Maar wat is de wereld om ons heen veranderd. GSM’s, Internet, webwinkel, social media en v/h mijnheer Kaktus. En de hele wereld is boos. Wij ook. Want Prince is niet meer. Eigenlijk zijn we eerder verdrietig en in denial. En de rest zal wel.

WHAT’S NEXT?

We zetten een punt op de horizon. Kijk, dat klinkt alvast lekker hedendaags. Groeien we de komende jaren door naar een nationele winkelketen en gaan we voor global world domination. We doen een informal investor’s ronde en noemen onszelf een start up.

Maar eigenlijk zijn we meer van het meanderen. “Denkend aan Holland, zie ik brede rivieren”. Van dattum. Vloeiend, eclectisch. En er zit een iets heerlijks weemoedigs in. “Melancholie is een gemoedstoestand die neigt naar depressie en zich kenmerkt door een verdrietige kijk op het verleden of een onvervuld verlangen”. Kijk, daar wordt geen investeerder vrolijk van, hier maken we geen vrienden mee. Laat staan Instagram en Facebook volgers. Of toch wel, de schoonheid van het verval. Zo’n oude verweerde houten trap met verfspetters, die verroeste trolley uit de Limburgse mijnschachten, zo’n Oost-Duitse afgekloven fabriekslamp, een eettafel van oude vloerdelen met gietijzeren poten. Dan hoor je er helemaal bij! Paleo, eten als onze voorouders. Melancholy rules!

Even rustig ademhalen. We zijn wel hipster, maar dan van binnen. We blijven gewoon wie we zijn. Soms dromen we kordaat van een slicke marketing aanpak door hedendaagse marketing tools volop in te zetten als ‘onze naam en logo op onze winkels zetten”. Dan blijven we even rustig zitten totdat dat gevoel wegebt en de bloeddruk daalt.

What’s next? We vertellen het je wel als we er eenmaal zijn. Onderweg genieten we van de weg en het verval en mijmeren we over hoe het vroeger en elders allemaal beter was en hoe het allemaal beter en mooier zou kunnen zijn zonder al die milieufreaks, gingers, verkeershufters, ideologen, megalomane wereldleiders, bejaarden en vooral hipsters. Nog iemand vergeten? Nee, zijn we heerlijk met z’n tweeën. Gaan we gezellig ergens picknicken met m’n bootje. Ik draag een rode bloem in de revers van mijn pak en jij een jurk met een flatterende hoge taillelijn die pal onder je pronte boezem het accent legt en de rest met de mantel der liefde bedekt. Vrouwelijk, zelfbewust, zonder ordinair te zijn. “Hé Casey, wat zit je haar eigenlijk leuk en die jurk staat je ook erg goed. Dank je Art! Ik heb hem net gekocht bij dat leuke winkeltje waar ze geen naam op de deur hebben.”

HO HO!

Leuk en aardig al dat geleuter, maar nou willen we wel eens weten wat er gaat gebeuren in dit jubileumjaar. Wie jarig is trakteert, waar is het feestje? Kom op met die info en show us the money!

Kijk,als je zo denkt, dan begrijp je Art & Casey niet. Ik zei toch al: we meanderen. We zien zelf ook wel die bocht in de rivier aankomen, maar we hebben eerlijk gezegd nog geen idee wat daarachter ligt. We horen wel geroffel in de verte, is dat een feestje of een een stroomversnelling en een waterval, totaal onduidelijk nu.

“Nog een wijntje, Casey? Ja lekker Art. Maar zou je de motor niet eens aanzetten, het water wordt steeds wilder. Alles komt goed, schatje, geloof mij maar.”
 

Ga naar de winactie uitslag van:

APRIL
MEI
JULI
AUGUSTUS
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER

 


 
April 2017
De winnaars van onze april actie zijn geworden:
Geen winnaar? Check toch even je mail!

Dit leuke blauwe streepje is gewonnen door:
MARIAN BENTVELZEN uit ROTTERDAMDit leuke bontgekleurde streepje is gewonnen door:
MARIETTE VAN BEEK uit GOUDA


Dit leuke multicolor topje is gewonnen door:
JEANNETTE BOERTIEN uit LEIDEN

 
Mei 2017
 
De winnaars van onze mei actie zijn geworden:
Geen winnaar? Check vanavond toch even je mail!


DANIËLLE WILLE uit ROTTERDAM

MARIAN VAN KEMPEN uit ZOETERMEER

MARLIES KRIJGSMAN uit GOUDA

Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben hierover een mailtje ontvangen.
 

Terug naar boven
 
Juli 2017
 

De winnaars van onze juli winactie zijn geworden:

LINDA LANGE uit GOUDA

HANRIËTTE VAN DIJK uit LEIDEN

EMMA DE WINTER uit VLAARDINGEN

A VAN BRIEMEN uit BOSKOOP

Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben hierover een mailtje ontvangen.
 
Omdat we het enthousiasme waarmee alle inzenders reageerden, niet voor ons zelf willen houden hebben we hier alle reacties onder elkaar gezet. Lees ze maar eens door, want wat zijn wij, halverwege dit jubileumjaar, verwend met deze te leuke, vindingrijke en creatieve tekstuele cadeautjes!
 
Myrthe:
"Bij jullie slaag ik altijd voor iets origineels! En ik weet zeker dat jullie me niet de deur uit sturen met iets dat me totaal niet past."
Elly:
"Omdat ik altijd blij en vrolijk van jullie winkel wordt."

Toos:
"Snelle, en niet al te groete, veranderende collectie waardoor de kans klein is dat mijn , door mij geënthousiasmeerde, vriendinnen dezelfde outfit kopen. Mijn kast hangt vol met Art & Casey en ik heb al een groene Zwei-tas!! Graag wil ik nog een andere kleur erbij hebben. "
Greetje:
"Om deze alinea die jullie zelf geschreven hebben:
"We houden van mooie materialen, aparte details, eerlijk, ambachtelijk, kleinschalig, vintage en goede pasvormen, ook als je geen maatje 36 hebt. Lammetjes horen in de wei. Kiloknallers bij Oud en Nieuw, chai latte geprobeerd maar vinden we vies, superfoods is voor Superman, oftewel we zijn goed bezig en toch Hollands nuchter."
Maar dan met één aanpassing, namelijk: maatje 36 =maatje 44!
Dit stukje is waar deze generatie mee bezig is. Eerlijk en echt zijn. Eerlijk naar de ontwerpers en de makers en echt een eigen stijl kunnen dragen. Oók in maat 44. Art & Casey is kampioen! <3"


Debora:
"Jullie verkopen duurzame en eerlijke merken!"
Anouschka :
"Omdat iedereen op deze wereld in kleur gekleed zou moeten gaan, dan zou de wereld er veel mooier uitzien."
Nelleke:
"Na 40 jaar weer verleid door een jurkje van art & caseydat noem ik wereld klasse."
Janneke:
"Omdat het de leukste en kleurrijkste kleren van de wereld zijn. Ik kan er er gewoon niet binnen lopen zonder iets te kopen. En dan ook nog eens veel verantwoord gemaakt! Geweldig!"
Yvonne:
"A&C biedt een wereldmix met zwierige kleding, kleurrijke accessoires, grenzeloze creativiteit en geeft me een tophumeur. "
Myra:
"Geen schaamteloze verkooppraatjes maar eindelijk eerlijk advies, ja, in die jurk heeft u dikke billen! Maar dan wel met een 'retegoede' vervanging komen! "
Trudi:
"Art en Casey geeft me gewoon een goed gevoel. Alhoewel jullie nu gewone winkels hebben, zie ik mezelf nog in dat piepkleine bruggenwachtershuisje aan de Rotte zoeken naar mooie en bijzonderde vestjes en prachtige, betaalbare sieraden"
hindrikje:
"Omdat ik altijd iets leuks kan vinden en er blij van wordt!"
Linda:
"In Italië danste ik in mijn Great Plains jurk;
In Funky Flavours trok ik in Frankrijk de fles van de kurk.
'Nice Things' zeiden ze in Praag van mijn rok en kousen,
Met le Pep stond ik in Lissabon te 'housen'.
Dus met Art en Casey reisde ik vele landen af;
Met de leukste foto's, achteraf!"

Esther:
"Na een lange zoektocht in de grote steden naar een jurk voor het huwelijk van mijn dochter ontdekte ik deze fantastische winkel in mijn eigen woonplaats Gouda. Echt een geweldig leuke, orginele en goede kwaliteit collectie. Ik ben hier heel fijn geslaagd voor een prachtige jurk. 
Ruth:
"WANT: prints en kleuren die je leven opfleuren; de omgang met klant is fijn & markant én maatje kleiner of groter: hier ben je altijd thuis!"
Miriam:
"Elke keer als ik in jullie winkel in Rotterdam kom ben ik blij verrast over jullie verkopers. Normaal ga ik personeel eerder uit de weg, maar bij jullie merk ik dat ze oprecht vriendelijk zijn en eerlijk hun mening geven. Ook vandaag heb ik weer een uur doorgebracht in jullie winkel en een fijn gesprek gehad met een dame(verkoopster) uit Parijs. Ik vind het leuk dat jullie niet perfect Nederlands sprekende mensen een kans geven binnen jullie bedrijf. Het voelt altijd hartverwarmend, bedankt hiervoor en natuurlijk voor fijne wereldse kleding met behoud van dieren en milieu. Wereldklasse!!"
Anneke:
"Geen 13 in een dozijn artikelen, goede kleuren en modellen, TOP!"
Anne-Marieke :
"De jurkjes winkel van Anne-Marieke, daar wordt iedereen blij van. Manlief, kids, vriendinnen, collega's en niet te vergeten, vooral ik zelf!!"
Angelique:
"Unieke combinatie van gekleurde, duurzame en kekke kleding die ervoor zorgt dat een sombere dag geen effect heeft op je (zonnige) humeur."
Svanhilde:
"Na even peinzen, kwam ik tot de conclusie dat Art & Casey mijn wereldkampioen helemaal niet is! Want wereldkampioenen zijn overbelicht, worden vaak overschat, overbelast en doen vaak overdreven. Want overwinnaars. Art & Casey is dat allemaal niet. Zij blinken uit door bescheidenheid. Winnen niet door te spelen, maar door IN te spelen, op de behoeftes en smaak van de vrouw van nu. Gaan niet voor roem maar voor kwaliteit , en binden hun fans niet met emotie, maar met karakter. Samengevat; Art en Casey. Geen woorden, maar daden. "
Monique:
"De Art en Casey winkels hangen vol met fijne merken,
mijn favorietjes hangen bij jullie in de schappen.
En een heerlijke selectie mooie schoenen,
die prachtig staan en ook heerlijk stappen.
En dan de geweldige winkeldames,
niet opdringerig en altijd een eerlijke mening.
En terwijl de winkel aandoet als boetiek,
vind je bij jullie toch fijn geprijsde kleding.
Meer dan genoeg redenen om bij jullie te shoppen,
iets dat ik iedereen aanraad om te doen.
Want bij jullie valt er altijd te scoren,
dat maakt Art en Cadeau mijn wereldkampioen!"

Ca:
"Op spannende dagen mijn redder in nood. Voor het broodnodige instant zelfvertrouwen. "
Marlous:
"Omdat ik jullie mails niet alleen bekijk voor de mooie kleding en accessoires, maar ook lees om de hilarische teksten... "
Barbara:
"Omdat ik er in hun kleding uitzie als een vrouw van een miljoen!"
Titia:
"Vrouwelijke vrolijke kleding"
Tineke:
"Jullie zijn zo,nu leuke eigentijdse snuffel winkel, als ik in Delft ben ga ik altijd even snuffelen. Je ziet steeds weer iets nieuws. Super. Ga zo door."
Henriëtte:
"ART en CASEY is de beste winkel van Leiden! Nummer één in leuke jurkjes, onovertroffen in originele printjes, uitblinker in mooie merken-die-verder-niemand-heeft, topper in milieu vriendelijke-maar-toch-trendy tassen en kampioen in vriendelijk-maar-niet opdringerig personeel. Op eenzame hoogte in de Leidse binnenstad! Ik ben verk(n)ocht??"
Liesbeth:
"Een creatieve, eerlijke, duurzame wereldkampioen in de buurt, wat wil je nog meer!"
Corina:
"Het is de leukste winkel in Leiden die het iedere keer weer voor elkaar krijgt dat ik minstens een half uur in de winkel blijf, iets koop of zomaar even genietend rond neus????"
Esther:
"Omdat een echte, fysieke winkel waar ze al deze leuke, bijzondere, speciale, vrolijke, kleurrijke en originele merken verkopen gelukkig (oa) in Den Haag gevestigd is (en moet blijven)"
Mirjam:
"Om dan maar meteen met een quote te beginnen:"iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen!"??. Zo alles vertegenwoordigd is de collectie van Art en Casey. Van Bohemien tot classy, van zakelijk Italiaans tot retro Amsterdams. Kortom een collectie van wereldformaat maakt jullie in mijn bescheiden ogen tot wereldkampioen! "
Tamara:
"Vanwege alle kleuren en vrolijkheid in de winkel. Binnenkomen voelt als een ieniminie vakantie op de Binnenweg!"
Marloes:
"Mijn jurk van Art & Casey is beeldbepalend zijn voor mijn website. Ik verkoop websitepaketten http://websitebakken.nl en wat vragen mijn klanten? Waar heb je die jurk gekocht? ;)"
Gonda:
"ART & CASEY is mijn wereldkampioen omdat ze al mijn lievelingsmerken verkopen! Froy&Dind, 4funkyflavours, Bakery Ladies... te veel om op te noemen. Ik word zo blij van al die mooie merken! Liefst kocht ik ze allemaal. Een vrouw kan nooit genoeg jurkjes hebben! "
Petra:
"Omdat Art & Casey gewoon de leukste merken en kleuren verkopen waar je vrolijk van wordt!"
Simone:
"Omdat vrolijke kleuren er in het leven toe doen"
Gertru:
"Art en casey heeft gewoon superleuke, vrolijk gekleurde, vrouwelijke mode voor een redelijke prijs. En met goede hulp in de winkel!"
Anja:
"Omdat je met een product van Art en Casey altijd een wauw factor veroorzaakt "
Elsbeth:
"Zelfs als het stortregent of sneeuwt maakt de etalage van A&C mij altijd supervrolijk en waan, of liefst, kleed ik mij in jaren '50. En natuurlijk draai ik daar een vinyl plaatje bij: "rock ariund the clock" in Art & Casey joeoeoeh!"
Astrid:
"Omdat zij mij altijd weet te verrassen en een optimale sfeer weet te creëren in haar winkels. Ik voel mij als klant gehoord en heb nooit het gevoel dat er aan mij verdiend moet worden. Wereldkampioen zijn is "presteren" door veel van jezelf te geven en dat is wat ik voel bij Art & Casey"
Nizet:
"De kleding en accessoires van ART & CASEY zijn perfect voor de natuurlijke vrouw, stijlvol, vol kwaliteit en met een knipoog naar het verleden. Elke keer als ik een kledingstuk draag van A & C voel ik me goed en word ik blij!"
Ria:
"Ik word heel blij als ik bij ART & CASEY ga shoppen!!! "
Irene:
"Altijd mooie jurkjes, passend bij elk seizoen."
IHenny:
"1 keer per jaar kom ik vanuit het hoge noorden winkelen in Delft en dan staat Art & Casey met stip op nummer 1!"
Yvonne:
"door gewoon het meest onderscheidend te zijn. De leukste in kleding en accessoires!"
Marloes:
"Omdat ik elke werkdag weer een glimlach op mijn gezicht krijg als ik langs jullie fleurige etalage loop. En zelfs in de vakantie aan A&C denk als ik loop te flaneren in mijn jurkje gekocht bij Art& Casey"
Tjitske:
"Art&Carey heeft zo'n unieke, kleurrijke, net even anders dan anders, ongewoon prachtige bonte verzameling aan kleding, tassen en schoenen! Daar word je gewoon hebberig van!"
Kiki:
"Vrolijk en kleurrijk"
Karin:
"omdat jullie toffe spullen hebben voor niet te veel poen"
Angela :
"Omdat zij in mijn zoektocht naar een JurkJe voor de bruiloft mijn nummer 1 hadden hangen en ik was op slag verliefd!"
Hester:
"Art en Casey verkoopt kleding waarin je sprankelt en straalt! Ik ken geen andere winkel die dit level haalt."
Marleen:
"Dankzij Art & Casey voel ik mij nummer 1 in bijzondere, kleurrijke en creatieve kleding!"
Cobi:
"Omdat ik er altijd kan slagen voor leuke kleding die zich onderscheidt van wat in andere winkels te loop is."
Stefanie:
"Nou, deels vanwege de tassen??, deels vanwege de verschillende stijlen kleding waardoor k vaak met iets verrassends thuis kom, het geduldige en éérlijke personeel èn de superhandige paskamerservice!"
Greta:
"Frisse kleuren en prachtige belijning in kleding!!"
Annemarie:
"Omdat ik er binnen 15 min GEWELDIG geslaagd ben met de PERFECTE jurk voor mijn eerste internationale sprekersoptreden: in Tirana, Albanie.
Ik kwam binnen, vond 1 jurk met de mooiste stof en snit, kreeg van de winkelleiding dezelfde in het prachtig rood aangereikt en dat was 'm helemaal! Check my Facebook - me in my perfect dress shining on stage!
Thanks a million! Zelfvertrouwen omhoog en prachtige foto's voor mijn professionele branding :)"

Joanne :
"Omdat Art & Casey met hun kleding vrouwen laten schitteren en stralen. Je voelt je prachtig en uniek in de kleding van Art & Casey en dat is precies wat je als vrouw wil. "
Mylène:
"Omdat ik bij Art & Casey eindelijk moderne, vlotte en prettig dragende kleding passend bij mijn leeftijd (53) heb gevonden."
Pauline:
"Wie wil flanere en lekkâh danse op t Pèn; mot voâh un maui jurrekkie en n tassie bè Art en Casey op de Paute zèn. "
Anneke:
"Omdat mode en service hoog staat in hun blazoen!"
Gonnie:
"Heel simpel...Jullie zijn de beste en origineelse in leuke jurkjes?"
Marga:
"Originele, leuke en stijlvolle kleding, die ook nog eens betaalbaar is!!!"
Karolien:
"Omdat het de enige winkel in Leiden is die ik volledig kan leegkopen; álles is leuk!"
José:
"Ze weten je te verleiden niet alleen in de winter, herfst, maar ook in lente en zomerseizoen"
Aniek:
"Omdat ik mij in jullie mooie kleding op school niet meer hoef te verantwoorden dat ik docent ben ipv leerling. En dat scheelt een hoop frustratie. (Ookal is het soms ook grappig) "
Aniek:
"Jullie hebben mooie en klassieke design jurken voor niet te veel poen. "
Karin:
"De eigenzinnige, eigenaardige eigentijdsheid hoort bij mijn eigenzinnige eigen stijl !!!"
lucienne:
"altijd heel orginele kleding en accessoires en leuk personeel"
Marijke:
"an easy going bag, past overal bij."
Sandra:
"Omdat ik verbrand, lusteloos, lamlendig, moe, scheelkijkend en dwars kan zijn en bij art & casey dan toch nog leuke dingen zie die ik wil hebben!! "
Emma:
"Bij elke gelegenheid, bij elke gemoedstoestand, bij elke maat, bij elk seizoen, bij elke leeftijd of ik mij dik, dun, blij, somber, koud, warm, jong, oud, sjiek of casual voel ik slaag altijd bij ART & CASEY!"
A:
"Art & Casey is mijn wereldkampioen omdat het geen enkel ander bedrijf ooit is gelukt om mij uit vrije wil te laten doorklikken naar jullie website, waar ik met een grote grijns die heerlijk exorbitante kledingomschrijvingen opsoupeer.
Dan scoor je punten."

Hanna:
"omdat ik er in elk seizoen weer inspiratie kan op doen"
Anne-Marij:
"Art&Casey is mijn wereldkampioen, omdat ik sinds ik die winkel binnengestapt ben weet ik jurken kan en mag dragen in een maat die mij past en niet alles hoef te verhullen door maat soepjurk te dragen. "
Mayke:
"Art & Casey stelt elke vrouw in staat om fleurig voor de dag te komen. "
Ineke:
"Brutaal, Eigenzinnig, uniek"
Anneke:
"Art & Casey brengt letterlijk en figuurlijk kleur in mijn leven met mooie en kwalitatief goede 'anders dan anders' kleding."
Wilma:
"De aparte combinaties van oudere en nieuwe modestijlen maken kleding uitzoeken bij Art en Casey een echt feestje."
Astrid:
"Alleen al bij het binnenkomen van de winkel krijg ik een warm gevoel en word ik helemaal blij!
Lief, enthousiast, goed personeel, prachtige kwalitatief goede kleding en mooie accessoires!
Een flashback in de tijd en met een gelukkig gevoel verlaat je steevast de winkel!"

Lilian:
"kleding om bij wakker te blijven; casual kleding met een verrassende twist"
Ida:
"Art & Casey heeft verrassend mooie kleding van een goede kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is. "
Jeannette:
"daar Art&Casey design, sprankelend en betaalbare mode is"
Ellen:
"Omdat ik van mijn patienten in de thuiszorg complimentjes krijg voor mijn rokjes en shirtjes; van Art en Casey!"
Judy:
"Omdat ik in de winkel gelijk denk, "dit is zo leuk, dit moet je doen!""
Lisette:
"Ik koop al mijn kleren bij Art en Casey, zij zijn mijn one -stop-shop!
Als ik hier niet kan slagen, kan ik beter naar huis gaan, want dan vind ik toch niets. Af en toe ga ik weer eens 'vreemd'. Dan koop ik iets in een andere winkel, maar binnen de kortste keren denk ik dan: waarom heb ik dat in mijn kledingkast hangen?
Bij de winkel van Art en Casey
Is kleren kopen een feessie!
Ben ik helemaal gerust
Raak ik nooit uitgeblust
Want het kleren passen gaat nooit mis
Geen gezeur en bemoeienis
Van wat staat dat jou goed
Ik weet zelf wel wat ik moet.....
Dus heb ik niets meer om aan te trekken....
Ga ik snuffelen in jullie rekken!
Dus zoals ik al zei Art en Casey
Bij jullie is het een feessie!"
Truus:
"Een fantastische bruiloft van mijn zoon en schoondochter beleeft in een supermooie jurk van ART&CASEY"
Ellen:
"Omdat Art & Casey de perfecte jurk voor de verdediging van mijn proefschrift en promotiefeest in huis had! Wat betekent dat ik (naast de laatste loodjes leggen aan mijn proefschrift) óók kan genieten van de zomer in plaats van eindeloos te shoppen, jiehoe! :-)"
Miriam:
"Hippe, net even anders kleding die perfect past met goed advies van trendy verkoopsters; je gaat er altijd met een glimlach en een tas met moois weg"
Jeanne:
"Omdat ik in een jurk van Art&Casey de sterren van de hemel gedanst heb."
Heleen:
"Gevarieerd en eigenzinnig aanbod kleding en assecoires voor vrouwen met smaak. "
Eline:
"Omdat ik mij altijd een winnaar voel als ik weer naar buiten ga! Bovendien ben ik 10 juli jarig zie er tegenop weer een jaartje dichterbij de 30 te komen, het zou echt winnen zijn zo'n mooie tas te krijgen, om de pijn te verzachten;)"
Marischa:
"Met de jurken van Art &Casey komen mijn vrouwelijke punten altijd mooi voor de dag!"
Anneke:
"Ik heb pas onlangs Art en Casey ontdekt in Gouda. Ik vind de naam prachtig! Ik moet zó aan mijn oude schaatshelden denken dat ik steeds in de lach schiet als ik jullie naam voorbij zie komen.
En daarbij krijg ik prachtige complimenten op de kleding die ik bij jullie kocht. Super tof!"

Lisenka :
"ART&CASEY is mijn wereldkampioen omdat ik, dankzij het enorm fijne meedenken van de verkoopster in Leiden, op de valreep het perfecte vestje voor over mijn feestjurk vond! "
Jacqueline:
"Is een vrouwelijk kleurrijk eigenzinnig winkel waar ik goed geholpen wordt om er top uit te zien! "
Dienke:
"Toen er alleen nog een winkel in Rotterdam zat kwam ik al bij jullie. Wereldkampioen lijkt me duidelijk, jullie blijven groeien, blijven ontwikkelen en vooral blijven na al die jaren nog steeds fantastische spullen verkopen. "
Marina:
"Omdat mijn ketting, gekocht in het brughuisje in Rotterdam, nog steeds een topper is!"
Coby:
"Omdat ik altijd slaag bij Art & Casey en dus nooit met lege handen en een gefrusteerd gevoel thuis kom! "
Carla:
"Door het oh zo leuke en veelzijdige aanbod, is het onmogelijk om niet te scoren in deze fantastische winkel!!"
Jopie:
"De artikelen van Art en Casey maken me vrolijk: ze zijn kleurrijk en hebben een gunstige prijs"
Rolinda:
"Super uitstraling, veel keus, mooie winkels en heel innovatief!"
Tjarda:
"Hip, wervelend, inspirerend en uniek, shoppen bij Art & Casey is een feel good experience."
Sandra:
"Vooral vanwege de supervrolijke kleuren in de geweldige vrouwelijke jurkjes"
Jacqueline:
"Altijd perfect in de kleren en up to date, zo voel ik mij prettig en altijd goed gekleed!"
Saskia:
"Superleuke kleding en geweldige service!"
Iris:
"Los van de geweldige leuke jurken ben ik steeds weer enorm geboeid door de geweldige marketing van ART & CASEY! Kijk nu al weer uit naar de volgende creatieve mailing!"
Fabienne:
"Ongelofelijk divers aanbod van kwaliteit met eerlijk en vriendelijk advies! Beste eco kleding winkel qua stijl!"
Saskia:
"Mooie kwaliteit en als ik geweest ben.... hocus pocus i am brocus hihihi"
Lisette:
"De kleding en accessoires zijn apart in hun soort. Betaalbaar en niet alledaags.
Ik kom graag in deze winkel waarbij je fijn geholpen word en ik met een glimlach de deur uit ga met mijn nieuwe aankoop."

Sylvana:
"Das makkelijk: JURKEN, JURKEN en JURKEN! Love it."
"Zij hebben het leukste personeel die er voor zorgt dat de klant als koningin de winkel verlaat, met of zonder gevulde tas. "
Gerda:
"Niet omdat ze zo hard schaatsen, maar omdat een bezoekje aan de winkel altijd een oefening in zelfbeheersing is.."
Annemiek:
"Je weet me altijd weer te verrassen met werkelijk de leukste kleding en daardoor mijn nummer 1."
Anne:
"Door de leuke verkoopster in leiden! Ik kom altijd thuis met een jurkje wat me staat en me een goed gevoel geeft. Ze heeft geen onzin verkooppraat, gewoon een eerlijke deskundige mening. Daar houd ik van. "
Simone:
"kakelbonte vrolijkheid"
Mandy:
"Omdat het een eigenzinnige winkel is met bijzondere, niet standaard items, waardoor je je vrouwelijk en uniek voelt."
Leonie:
"Nummer 1 in alle keuren van de wereld!
Anie:
"Omdat ze de meest fantastisch jurkjes verkopen. Kon afgelopen zaterdag niet kiezen, daarom alle drie de jurkjes maar gekocht ??. En daar hoort natuurlijk zo'n mooie bijpassende tas bij. "
Tine:
"Heb ik een date of een feessie,
dan ga ik eerst naar Art&Casey.
Een winkel die aparte kleding verkoopt, waar niet iedereen in loopt.
Knappe verkoopsters geven eerlijk advies, is waarom ik altijd voor Art&Casey kies!"

Laurie:
"Heel persoonlijke adviezen, gastvrije sfeer en daardoor ga ik altijd weer met iets verrassends de deur uit ! "
Patricia:
"Omdat als ik in een jurkje van jullie te gekke winkel loop, dat het hoogtepunt van de dag is en ik mij een winnaar voel!!!!"
Annette:
"Betaalbare chique en modieus"
Jacqueline:
"Omdat jullie het met Johny Hoes doen ;0) Maar vooral omdat ik bij ART & CASY altijd scoor, met of zonder heya heya koor!"
Ilona:
"Zo'n kleurrijk concept is voor mij een ware kampioen in deze 'zwart/witte' wereld."
Anneke:
"Voor mij de eerste en de beste vanwege de altijd weer originele en verrassende collectie. Ook als ik een keer niets passends vind ga ik toch met een goed gevoel over de finish."
Ans:
"apart voor een zacht prijsje"
Wenny:
"Kleurrijk en vrouwelijk!"
Renske:
"ART & CASEY laat mij voor elke gelegenheid of het nu zakelijk, zomer of feestelijk is. Er uiek uitzien in kleding die niet iedereen aan heeft met een kleine twist naar de mooie jaren 50 stijl, zonder opzichtig te zijn."
Miriam:
"Net als de wereldkampioen is ART & CASEY een ster in het uitdelen van grote verassingen!"
Hester:
"Omdat leuke mannen weer naar mij knipogen als ik een van mijn Art & Casey jurkjes draag ;)"
Terug naar boven
 
Augustus 2017
 


De zes winnaars van de Smashed Lemon winactie ter gelegenheid van ons 25 jarige jubileum zijn bekend! Onderstaande geluksvogels krijgen een artikel uit de nieuwe collectie van Smashed Lemon.

Hoe leuk is dat?!

Inge Taveirne
Vivian Hoeijmans
Monique Kuchler
Mirjam van Esschoten
Jose Perdijk
Anne van Hilst


Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben hierover een mailtje ontvangen.

Hieronder een vrolijke compilatie van de leukste inzendingen.
Terug naar boven
 
September 2017
 
De zes winnaars van de Whitestuff winactie ter gelegenheid van ons 25 jarige jubileum zijn bekend! Onderstaande geluksvogels kunnen de onderstaande jurk ophalen in één van onze winkels.

Susanne Koemans
Hennie Somers
Yvonne Harmanny
Marjo van Loon
Im Mol
Jolannda van der HoekHartelijk gefeliciteerd, jullie hebben hierover een mailtje ontvangen. (check evt. je spam)

Terug naar boven
 
Oktober 2017
 


De vier winnaars van de Costura winactie ter gelegenheid van ons 25 jarige jubileum zijn bekend! Onderstaande geluksvogels kunnen de een jurk, top of rok ophalen in één van onze winkels.
 
Astrid Leenman
Edith de lange
Coleta Verheij
Annie Wies

Hartelijk gefeliciteerd, jullie hebben hierover een mailtje ontvangen. (check evt. je spam)
Terug naar boven
 
November 2017


De volgende winnaars zijn getrokken: Beste Karen, Yvonne, Laurie, Angelina, Margriet, Jeannette, Marjoleine, Jeannette, Karien, Joke, Willeke, Sandy, Linda, Ineke, Hermien, Olga, Marijke, Corina, Diny, Helen, B, Annemarie, Marieke, Gea, Meike, We hebben leuk nieuws! Je bent volgende week met een tweede gast van jouw keuze uitgenodigd als één van de VIPS* van Art & Casey tijdens de besloten avond-opening van de Kunsthal op woensdag 22 november. Wereldwijd zijn er 200 genodigden voor deze éénmalige avondopening, dus die 7,5 miljard wereldburgers die niet zijn uitgenodigd hebben het nakijken. Nu nooit meer klagen dat je leven niet speciaal is, volgende week woensdag ligt de wereld aan je voeten. *VIPS= Very Important Person eating Soup

Lieve verliezer, Wat een pech dat je deze keer niet gewonnen hebt. Als troost kunnen we je alvast verklappen dat we voor de winnaars 2 hele vieze soepen gaan maken, de één met knollen en rapen en de ander met zuring of zoiets. En je weet toch, die Art van me, dat is weliswaar een heuse mode-goeroe met het lichaam van een 21 jarige Griekse god en een golvende haardos waar je op kan surfen, maar in de keuken is het echt een hopeloos geval. En de Kunsthal, da’s ook echt niet zoveel soeps hoor. Als je echt iets leuks wilt zien, moet je gewoon naar onze winkel komen. En dan ga je daarna heerlijk eten bij de morsige Italiaan bij ons om de hoek, die heeft weliswaar een bierbuik en een vies shirt aan, maar in de keuken kookt hij de sterren van de hemel. Ja, Rotterdam heeft ’t allemaal.
Liefs,
Casey

Terug naar boven
 
December2017


Beste Sandra, Pauline, Monica, Tosca, Germa, Petra, Liana, Irene, Anne, Loes, Marijke, Jacqueline, Ria, Laurine, Marleen, Astrid, Simone, Miranda, Marloes, Anette, Annemieke, Esther, Gisela, Titia, Annette, Janneke, Esther, Anna, Margot, Ivet, Loes, Astrid, Francien, Janneke, Judith, Gonda, Jopie, Inge, Irene, Nelle, Nel, Anne-Marieke, Jannet, Greetje, Trees, Ann, Joke, Marieke , Ageeth, Rina, Hendrikje, Mariet, Maartje, Elisabeth, Annelou, Ilse, Lieke, Wil, Marlies, Gertru, Anciella, Charlotte, Ruth, Ellen, Yvonne, Titia, Corine, Renske, Truus, Christa, Marjan, Margreet, Fanny, Sanne, Annette, Lilly , Monique, Myra, Anne-Marie, Janny, Y, Marielle, Mieke, Marianne, Joanne , Jenny, Petra, Annika, Fraukje & Masja,

Hartelijk gefeliciteerd en warme voetjes toegewenst deze winterse dagen.

Terug naar boven